Donderdagochtend - open atelier 

pasteltekenen
encaustic
kerstkaarten
houtbranden
techniek uitproberen
boetseren
mozaieken
kerstbalenkrans
Show More

Kom je er maar niet toe om je hobby op te pakken, heb je inspiratie nodig of heb je een plek nodig waar je er aan kunt werken, of zoek je een plek om je drukke leven even te laten voor wat het is en lekker met je handen bezig te zijn?

Altijd al een plek gezocht om lekker te tekenen of schilderen of een andere bezigheid weer op te pakken, samen met andere liefhebbers ? Je kunt hiervoor terecht op de donderdagochtenden van 10  - 12 uur .

Per keer betaal je 10 euro. Je neemt je eigen materiaal  mee. Maar je kunt ook materiaal in het atelier gebruiken en aanschaffen.

Je kan ook eens kennis maken met een nieuwe hobby (er is materiaal om te werken met mozaiek, porselein beschilderen, tekenen, schilderen, pasteltekenen, encaustic art, of bv een seizoensstuk maken.Geef dan van tevoren aan wat je wilt gaan doen, dan zorg ik dat het materiaal klaar staat.

Natuurlijk is er koffie of thee.

© 2009  Creatief Atelier Sprookjesenzo /MOOISCH concept-store -Hoogstraat 5- 3111HA Schiedam -Telefoon :0654330225- Email : sprookjesenzo@gmail.com

Inschrijvingsnummer handelsregister NL001161801B76-  Kamer van Koophandel: 24466603