Creatieve kinderfeestjes 

Zingen,een cadeautje voor de jarige en een leuke knutselactiviteit met daarbij iets lekkers  en wat te drinken, alles hoort bij het het feest van een creatieve jarige en zijn/haar vriend(innet)jes.

Wij verzorgen een leuke creatieve activiteit voor de jarige ...deze word uiteraard aangepast aan de leeftijd en interesses van de jarige !! 

Een greep uit de mogelijkheden: lampjes pimpen, mozaïeken, oceandrums maken, werken met hout, oude apparaten slopen,naamborden maken, sieraden of sieradendoosjes pimpen, boetseren, schilderen, porselein beschilderen  en nog meer.

De minimum leeftijd is 4 jaar en het feestje duurt plm 2  uur.

De kinderen gaan allen naar huis met een leuke creatie! 

* Een feestje tegen meerprijs worden uitgebreid met oa.

  • schminken van de kinderen 

  • een heerlijke feesttaart 

  • en er is meer mogelijk ....laat uw wensen weten !

* Uiteraard duurt het feestje dan iets langer.

Prijs: 16,50 euro per kind.

Daarnaast is het ook mogelijk om een leuke combinatie kinder hightea en creatieve workshop te laten organiseren in de winkelruimte van Kasteel van Zuydt - Groenelaan 95 Schiedam.

Er kan een keuze worden gemaakt uit een ontbijt setje beschilderen, een sprookjesschilderij maken met veel glitter en goud of eierkoekjes versieren.

 

Prijs: 16,50 euro per kind.

Graag horen wij van U wat uw wensen zijn!

© 2009  Creatief Atelier Sprookjesenzo .-Grevelingenstraat 44 -3114WB Schiedam -Telefoon :0654330225- Email : sprookjesenzo@kabelfoon.net

Inschrijvingsnummer handelsregister NL001161801B76-  Kamer van Koophandel: 24466603